Gyorsétterem & Büfé

ONLINE ételrendelés


burger-menu
Online étel rendelést szeretne éttermének?

Ön vendéglátós? De szeretne egy magasabb szintre lépni? Még nincs weboldala és házhozszállítás is csak telefonon működik? Akkor ezt a megoldást Önnek és éttermének találtuk ki! Legyen egy gyönyörű weboldala, ami divatos és könnyen átlátható! És a legjobb hogy Önnek minimálisan kell csak foglalkoznia és karbantartania. Amit most lát egy kitalált gyorsétteremen keresztül mutatjuk be hogy is nézne ki új weboldala és hogy működik az online ételrendelési rendszer. A képeket és az étlapot mi töltjük fel Önnek és Önnel közösen tervezzük meg az elrendezést. Ez csak egy DEMO weboldal. Reméljük tetszeni fog, jó próbálgatást. Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!

Online éttermi program teljes tudása


Házhozszállítási rendszerrel, vagy nélkül

Legyen igényes honlapja és online rendszere havi 9900 Ft!

Telefon: +36 30 254 3761


ÉRDEKEL


 


Éttermünk bemutatásaAz ÖN étterme

Köszöntjük weboldalunkon. Olyan rendszert keres amit könnyű módosítani? Sőt vendéglátós tervezett. Akkor az Ön választása tökéletes lehet, ha a következőre vágyik. A rendszerünket olyan vendéglátósoknak alakítottuk ki akik gyors, és egyszerű egyben letisztult vonalakat szeretik. És egyben nem szeretnének horror összegeket kifizetni egy weboldalra. Tökéletesen megfelel nekik az hogy egy olyan terméket kapnak ami szép de tömeg termék.A bemutató weboldalban most Önnek egy kitalált gyorsétteremen keresztül mutatjuk be hogy prezentálja a rendszer a étterem ételeit, akcióit. Természetesen ez a minta weboldal bármilyen vendéglátó egységre alkalmazható, nem csak kávézóra és kiegészíthető azokkal a funkciókkal amit úgy érez Önnek szüksége van. A rendszert kérheti webshop funkcióval, vagy anélkül. Nincs rejtett költség csak havidíj. Jó szórakozást és próbálgatást kívánunk, amennyiben kérdése van keressen minket bizalommal!

Kávézónk rövid történeteAKIÓK & Kávézónk leírása

Morlem ipsum dolor sit amet, vesena tomosi elit. Ut elit tellus, luctus nec kesa mattis, pulvinar dapibus edworad elit quam, iaculis sed semper sit amet, sollicitudin vitae nibh moresa at magna eu augue semper euismod. Fusce commodo molestie luctus donec mollis nulla ipsum, vitae faucibus dui dapibus at fareras ullamcorper eget ipsum vel volutpat hasellus rhoncus in sapien tincidunt mollis. Sed elit quam, iaculis sed semper sit amet, sollicitudin vitae nibh quisque at magna.


Szolgáltatásaink

  • INGYENES WIFI
  • KÖNYVEK & HÍRLAPOK
  • INGYENES PARKOLÁS
  • FRISS ALAPANYAGOK
  • BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYEKRE
  • ASZTALFOGLALÁS
  • ONLINE ÉTELRENDELÉS
  • INGYENES TELEFONTÖLTÉS

Kövessen minket Facebookon

 

 

 

Galéria + Instagram

A weboldalalján és külön menüpontban is megjelenik a galéria. Ami lehet normál vagy instagram fiókunkkal összekötött. Az itt felrakott képek azonnal megjelennek a weboldalunkon is.
EMAIL

info@papapizza.huTELEFON

+ 36 30 254 3761GYORSÉTTERMÜNK

Címünk: Utca, Házszám